Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός 68-76: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός 68-76: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Το καλύτερο… δώρο Χριστουγέννων προσέφερε στους φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός με ένα ΑΠΙΘΑΝΟ 2/2 στη διαβολοβδομάδα με Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο «σβήνοντας» δύο ήττες από το ΟΑΚΑ.

Με αυτό το «διπλό» οι πράσινοι «εξαργύρωσαν» τον θρίαμβο επί της ομάδας του Ομπράντοβιτς και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και επιστρέφουν στο «σπίτι» τους για ένα happy end στο 2023 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο Mediolanum Forum φάνηκε ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη από τις δύο ομάδες, ωστόσο, λίγο κάποιες επιπολαιότητες, λίγο η κούραση από το Μονακό, κράτησαν την Αρμάνι εντός της διεκδίκησης της νίκης μέχρι το 38′.

Καλαϊτζάκης – Μπαλτσερόφσκι – Μαντζούκας: Δεν αγωνίστηκαν.

Λούκα Βιλντόζα (3/10): Ο Αταμάν προσπαθεί να του δίνει κίνητρο στα τέταρτα δεκάλεπτα, αλλά ο Αργεντινός απέχει μακριά από τον καλό εαυτό του.

Κώστας Σλούκας (9/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε ένα ονειρικό ζευγάρι αγώνων μακριά από το ΟΑΚΑ. Στο Μονακό ήταν ο πρώτος σκόρερ, στο Μιλάνο πέτυχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο Αμερικανός στο παλιό του περιβάλλον, προσαρμόστηκε γρηγορότερα από όλους και ήταν κάτι παραπάνω από θετικός με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 32 λεπτά.

Κέντρικ Ναν (8,5/10): Παρά τα έξι λάθη ο Κέντρικ Ναν ήταν εκείνος ουσιαστικά που «τελείωσε» από το παιχνίδι την Αρμάνι Μιλάνο και του πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τη νίκη. Ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους (5 ασίστ).

Ματίας Λεσόρ (9/10): Τεράστια εμφάνιση από τον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού που εγκατέλειψε τη μάχη λόγω τραυματισμού 3,5 λεπτά πριν το φινάλε. Πέτυχε 16 πόντους (7/11 δίποντα), κατέβασε 6 ριμπάουντ, κέρδισε 6 φάουλ και… απέβαλε τον Μέλι.

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Μεγάλο «κέρδος» για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπηρέτησε αξιοπρεπώς το ρόλο του εναλλακτικού σέντερ με 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κερδισμένα φάουλ.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Ο Λιθουανός που τα… έδωσε όλα στο Μονακό, δεν πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7,5/10): Μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός ήταν άκρως θετικός στο Μιλάνο με 7 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, παρόλα αυτά, σημείωσε τα ίδια στατιστικά με τον Χουάντσο σε περισσότερες προσπάθειες στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr