Παναθηναϊκός μπάσκετ: Δύο αθλητές τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι (pic)

Οι Ματέο Γκεντουζί και Έλι Οκόμπο είναι δύο αθλητές αρκετά διαφορετικοί αλλά παράλληλα και τόσο ίδιοι μεταξύ τους!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Δύο αθλητές τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι (pic)

Ο Ματέο Γκεντουζί είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Λάτσιο, ενώ ο Έλι Οκόμπο είναι μπασκετμπολίστες, ο οποίος παίζει στη Μονακό.

Κάποιος που δεν τους ξέρει εύλογα θ’ αναρωτηθεί πως μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους αυτοί οι δύο άνθρωποι; Σίγουρα το μυαλό λίγων θα πάει στον Παναθηναϊκό που είναι και ο βασικός κρίκος της αλυσίδας που τους ενώνει.

Συγκεκριμένα τόσο ο Γκεντουζί όσο και ο Οκόμπο σε φετινές αναμετρήσεις που έγιναν κόντρα στους πράσινους αποδείχθηκαν με ορισμένες αποφάσεις τους μοιραίοι, καθώς ο ένας έκανε πέναλτι στις καθυστερήσεις, κρατώντας ζωντανό το Τριφύλλι στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ ο άλλος του έδωσε μια νέα ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι.

Η κατάληξη και στις δύο περιπτώσεις ήταν η… ίδια. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη τους και πήρε τα ματς με τις ομάδες στις οποίες έπαιζαν κι αντιμετώπιζε. Δύο παίκτες τόσο διαφορετικοί, λοιπόν, αλλά παράλληλα και τόσο ίδιοι!

Δείτε την εικόνα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr