Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις

Ο Κέντρικ Ναν σ’ ένα ακόμα παιχνίδι επιβεβαίωσε τον άγραφο κανόνα που αναφέρει τη φράση «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» μετά τη σπουδαία εμφάνισή του στη Γαλλία.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Μονακό μετά από ένα σπουδαίο τρίποντο του Μάριους Γκριγκονίς στην εκπνοή του αγώνα, ωστόσο μέχρι να φτάσει το παιχνίδι εκεί έχουν προηγηθεί κι άλλα γεγονότα.

Ένα απ’ αυτά είναι και η αγωνιστική συμπεριφορά του Κέντρικ Ναν, ο οποίος απέδειξε για μία ακόμη φορά πως έχει ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους, καθώς είναι ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας.

Άλλωστε το Τριφύλλι δεν ξόδεψε αρκετά λεφτά για εκείνον χωρίς να έχει επίγνωση της κατάστασης. Ήξερε απόλυτα τι παίκτη φέρνει στο ΟΑΚΑ και ήξερε απόλυτα ότι είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες σε αρκετά ματς.

Ένα απ’ αυτά τα ματς ήταν και χθες με το ακόμα πιο εντυπωσιακό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αμερικανός combo guard δεν ήταν από την αρχή του αγώνα καλός, αλλά άνοιξε τη μηχανή την πιο κρίσιμη στιγμή κι έγινε κομβικότατος.



Ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 30′ ψαχνόταν και είχε μόλις 1 πόντο με 0/6 σουτ διεκδικώντας τον τίτλο του χειρότερου παίκτη μέσα στο παρκέ.

Παρ΄ όλα αυτά η εικόνα του όχι μόνο δεν τον πήρε ψυχολογικά από κάτω, όχι μόνο τον απώθησε να πάρει έξτρα προσπάθειες, αλλά αντίθετα του έδωσε κίνητρο να επιμείνει και να δείξει την ποιότητά του.

Ο Ναν στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικός, έκανε τα πάντα στο παρκέ και ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στην ομάδα του, καθώς όταν έβαλε μπρος τη μηχανή, τα πάντα άλλαξαν!

Με λίγα κι απλά λόγια ο Αμερικανός combo guard απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ρητό που λέει: «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», κι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πολλά για εκείνον.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr