«Ανατρίχιασε» η σύζυγος του Σλούκα με το buzzer-beater τρίποντο του Γκριγκόνις

«Ανατρίχιασε» η σύζυγος του Σλούκα με το buzzer-beater τρίποντο του Γκριγκόνις

Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα που έζησε από κοντά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό ανατρίχιασε από την τρίποντη βόμβα του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Μάριους Γκριγκόνις με το σουτ του έστειλε όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού στα ουράνια, καθώς χάρισε μια τεράστια νίκη στην ομάδα του όσον αφορά την Euroleague. Ένα σπουδαίο διπλό, το οποίο δίνει φτερά στους πράσινους.

Μάλιστα οι αντιδράσεις όλων μετά το συγκεκριμένο εύστοχο σουτ (buzzer beater game-winner) ήταν μυθικές με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι, τον κόσμο να στήνει το δικό του πάρτι στις κερκίδες, αλλά και τους συγγενείς των παικτών να το ζουν με το δικό τους τρόπο.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο ανατρίχιασε με την εξέλιξη του αγώνα και το τρομερό σουτ του Λιθουανού στην εκπνοή του παιχνιδιού. Σ

τιγμή που φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας μέσω των social media γράφοντας με μια λέξη: «Ανατριχίλα».

Δείτε την εικόνα:

Το στόρι της Μαρίας Δαρσινού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News