Euroleague ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ: Το φάουλ στον Τζέιμς που οι διαιτητές το έδωσαν για τρεις (vid)
Ένα φάουλ για γέλια καταλόγησαν οι διαιτητές της αναμέτρησης στο Κώστα Σλούκα λίγο πριν την λήξη του αγώνα και με την διαφορά στον πόντο.
Ο Έλληνας πλέι μέικερ έγινε έξαλλος μετά από την απόφαση των διαιτητών να δώσουν φάουλ τριών βολών στον Τζέιμς στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Συγκεκριμένα ο Τζέιμς δέχθηκε φάουλ από τον Σλούκα και στην συνέχεια σηκώθηκε να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου κάτι που οι διαιτητές είδαν ως φάουλ πάνω στο σουτ.
Μετά από αυτή την απόφαση η διαφορά έφτασε στο +4 για την Μονακό και θα μπορούσε να κοστίσει το παιχνίδι για τον Εξάστερο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω την φάση
Tension extrême à Monaco 😶
3 lancers pour vous ?@ASMonaco_Basket x @EuroLeague#SKWEEKLive #EveryGameMatters pic.twitter.com/mrzXIYmRlr— SKWEEK (@skweektv) December 20, 2023
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)