Πρίγκιπας... στο «Πριγκιπάτο»! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: MVP της 14ης αγωνιστικής ο Κώστας Σλούκας

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν, δοκιμάζονται εκ νέου επί γαλλικού εδάφους, αυτή τη φορά στο «Salle Gaston Medecin» απέναντι στη Μονακό (20/12, 20.00).

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν, δοκιμάζονται εκ νέου επί γαλλικού εδάφους, αυτή τη φορά στο «Salle Gaston Medecin» απέναντι στη Μονακό (20/12, 20.00). ,Μοναδικός στόχος η νίκη που θα τους επαναφέρει σε θετικό ρεκόρ (7-7) και θα τους βάλει γερά στην πρώτη 8άδα της κατάταξης.

Η νέα διαβολοβδομάδα της Euroleague έχει διπλή έξοδο για το «τριφύλλι» που δοκιμάζεται κατά σειρά στο Μονακό και κατόπιν στο Μιλάνο και καλείται να πάρει νίκη(-ες) ώστε να αναρριχηθεί στην κατάταξη και να δείξει στην πράξη πως μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα.

Τα δύο «διπλά» του Εξάστερου ως τώρα σε έξι εξορμήσεις είναι στις έδρες των δύο ουραγών (Άλμπα, Βιλερμπάν) και η πρόκληση για την ομάδα του ΕργκίνΑταμάν είναι η πρώτη νίκη σε ομάδα επιπέδου Final-4 όπως οι Μονεγάσκοι (8-6).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Αταμάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε παντού»

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε αποφασισμένος για να πάρει ο Παναθηναϊκός AKTOR το πρώτο του μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα, που θα τον βρει σε Μονακό και Μιλάνο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είναι ώρα να κερδίσουμε και δύσκολα ματς εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες εκτός έδρας απέναντι στην Άλμπα και τη Βιλερμπάν, που-με όλο το σεβασμό σε αυτές-δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Τώρα έχουμε δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια αρχίζοντας από τη Μονακό. Για να τις κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη».

Όσο για το πόσο αισιόδοξος είναι για ένα μεγάλο διπλό: «Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να κερδίσει καθέναν εκτός έδρας».

Σχετικά με την αντιμετώπιση της Μονακό σημείωσε: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σίγουρα ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News