Μονακό - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/12

Ο Παναθηναϊκός εκστρατεύει στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει τη Μονακό (20:00), για την 15η αγωνιστική της Euroleague!

Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Γκριγκόνις για τον αγώνα με τη Μονακό

Ο Παναθηναϊκός εκστρατεύει στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει τη Μονακό (20:00), για την 15η αγωνιστική της Euroleague!

Μονακό-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime

Μονακό-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Για την κρίσιμη αναμέτρηση μίλησε ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» και νυν των Μονεγάσκων, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος περιμένει μια μεγάλη αναμέτρηση, ενώ υπογράμμισε πως το σύνολο του Εργκίν Αταμάν παίζει όλο και καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στην κατάταξη, οπότε είναι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, αφού είχε αρχίσει τη χρονιά με τραυματισμούς. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη. Προχωρώ ημέρα με την ημέρα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να νικήσουμε, να είμαι ομαδικός κι επιθετικός.

Η Μονακό παίζει ως ομάδα, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στην Pro A (15-1) και στην Ευρωλίγκα (8-6) και νιώθω πολύ καλά μέσα σε αυτό το σύνολο ατόμων. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής, μία πλήρης ομάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr