Μάικ Τζέιμς: «Ο ΠΑΟ είναι άμεσος ανταγωνιστής και θα δώσουμε το 100% για να τον κερδίσουμε»
Ο Μάικ Τζέιμς μίλησ από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Aktor κόντρα στη Μονακό (20/12, 20:00) για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο άλλοτε πράσινος:
«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στην κατάταξη, οπότε είναι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, αφού είχε αρχίσει τη χρονιά με τραυματισμούς. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.
Προχωρώ ημέρα με την ημέρα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να νικήσουμε, να είμαι ομαδικός κι επιθετικός.
Η Μονακό παίζει ως ομάδα, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στην Pro A (15-1) και στην Ευρωλίγκα (8-6) και νιώθω πολύ καλά μέσα σε αυτό το σύνολο ατόμων.
Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής, μία πλήρης ομάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται