Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Σκέψεις για αλλαγές παικτών στην ομάδα»

Αταμάν: «Αυτό που γράφτηκε είναι μ@λ@κι@. Θα κινηθώ νομικά»

Ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης μέσω ενός tweet του αποκάλυψε τα πλάνα που γίνονται από την πράσινη ΚΑΕ για την επόμενη μέρα στο σχεδιασμό της ομάδας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Euroleague.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως οι πράσινοι σχεδιάζουν ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ τους μέσα στις επόμενες 15 ημέρες μάλιστα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το έλλειμμα παικτών, η προτίμηση παικτών με εμπειρία στην EuroLeague και η ανάγκη διορθωτικών κινήσεων σε καμιά 10αρια ομάδες της διοργάνωσης προκαλεί οργασμό συζητήσεων. Δεν σημαίνει πως όλες θα καταλήξουν μεταγραφές – τουναντίον μάλιστα, όπως φαίνεται από την κατάληξη των πρώτων υποθέσεων – όμως οι ερχόμενες 15 μέρες θα ‘χουν πολύ ψωμί.

Προς το παρόν, η Ζαλγκίρις ρίχνει πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τον (εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου) Κίναν Έβανς. Ομοίως η Φενέρ για τον Καλάθη. Ο Πάνγκος πήγαινε για Βαλένθια όμως η υπόθεση κόλλησε. Ο Γκιλέσπι με καθυστέρηση λίγων μηνών πηγαίνει στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι δραστήριος και για άλλες προσθαφαιρέσεις. Στις δικές μας ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γίνονται σκέψεις για 2-3 αποχωρήσεις/αλλαγές παικτών».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News