Παναθηναϊκός μπάσκετ: Μεγάλη γιορτή στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Μεγάλη γιορτή στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει σήμερα το απόγευμα μια μεγάλη γιορτή στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ για τη φωταγώγηση του δέντρου που βρίσκεται εκεί.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει σήμερα το απόγευμα μια μεγάλη γιορτή στο στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ, καθώς έχει σκοπό να φωταγωγήσει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί εκεί.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία σήμερα το απόγευμα να περάσουν ορισμένες ξεχωριστές στιγμές μαζί με τους παίκτες της ομάδας και παράλληλα να μπουν ακόμα περισσότερα στο κλίμα των εορτών, οι οποίες πλησιάζουν σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα η γιορτή στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ για τη φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχει στηθεί εκεί θα γίνει στις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι οι Κάιλ Γκάι, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Δημήτρης Μωραΐτης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News