Παναθηναϊκός: Η δίψα του Γκριγκόνις κάνει την διαφορά

ΕΠΙΚΟΤΑΤΗ ατάκα Γκριγκόνις: «Με λένε τον Μαλντίνι του Παναθηναϊκού»

Ο Μάριους Γκριγκόνις διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, το εντελώς αντίθετο δηλαδή με την περσινή σεζόν.

Εκεί όπου ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς είχε παρκαρισμένο τον Λιθουανό στο πάγκο να κάνει ποδήλατο.

Φέτος, όμως υπό τις οδηγίες του Έργκιν Αταμάν, αποδεικνύεται πόσο καλός παίκτης είναι ο Γκριγκόνις ο οποίος μάλιστα έχει γίνει υπεραπαραίτητος για τον Εξάστερο.

Αλλά δεν είναι μόνο η απόδοση του αλλά και το πάθος που βγάζει κάθε φορά που βρίσκεται στον παρκέ.

Κόντρα στη Βιλερμπάν, ο Λιθουανός αγωνίστηκε με μια προπόνηση και έβαλε το κορμί του στη… φωτιά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί τενοντίτιδα, αλλά η δίψα του για να βοηθήσει την ομάδα ήταν πάνω από κάθε τι και κάνει την διαφορά.

Φυσικά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 19 πόντους στη νίκη κόντρα στους Γάλλους ενώ όσο περνάει ο καιρός κάνει όλο και περισσότερα πράγματα μέσα στο παρκέ.

Τώρα, ο Γκριγκόνις έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος για την διπλή αγωνιστική κόντρα σε Μονακό και Αρμάνι εκτός έδρας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News