Καντέρ: «Αν μπορούσα να παίξω στην Ευρώπη, θα έπαιζα μόνο στον Παναθηναϊκό»

Καντέρ: «Κάποια μέρα στον Παναθηναϊκό...» - Η απάντηση του «τριφυλλιού» (pic)

Ο Τούρκος πρώην παίκτης του NBA, Ενές Καντέρ αναφέρθηκε στο αν σκέφτεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του OPEN:

Αρχικά, αναφερόμενος στο καμπ:

«Θα περάσουμε τέλεια, γιατί θα συναντηθούν από την Τουρκία με παιδιά από την Ελλάδα και θα μπουν στην ίδια ομάδα, οπότε πρέπει να μάθουν πώς να κερδίσουν ένα παιχνίδι μαζί».

Για το αν του λείπει το μπάσκετ απάντησε ότι του λείπει και αγαπά να αγωνίζεται, ωστόσο «τα πράγματα που κάνω είναι μεγαλύτερα από το NBA».

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έρχεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη εξήγησε:

«Θα μου άρεσε να παίξω στην Ευρώπη, όμως μετά την επικήρυξή μου από την κυβέρνηση Ερντογάν είναι πολύ δύσκολο για εμένα να μείνω σε μια χώρα πάνω από μια εβδομάδα.

Το έχω συζητήσει με το FBI και θεωρούν πως δε μπορώ να μείνω σε μια ξένη χώρα για παραπάνω από πέντε ημέρες».

Μάλιστα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει έντονη επιθυμία από τους φιλάθλους, για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, με τον ίδιο να λέει:

«Είναι απίστευτοι, φανταστικοί. Κάθε μέρα λαμβάνω μηνύματα από έναν Έλληνα, έναν φίλο του Παναθηναϊκού που μου λένε “τι περιμένεις, έλα στην Ελλάδα, παίξε για τον Παναθηναϊκό”, έχω κάνει τέτοια συζήτηση με τις αμερικανικές αρχές.

Όλοι ξέρουν ποια ομάδα έχω στην καρδιά μου. Αν υπήρχε μία ομάδα που θα ερχόμουν να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

Ο Ενές Καντέρ κλείνοντας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά «και ιδιαίτερα στους φίλους του Παναθηναϊκού που τους έχω στην καρδιά μου, να έχετε μία υπέροχη χρονιά».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News