Έρχεται αποχώρηση από το ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Αταμάν: «Αυτό που γράφτηκε είναι μ@λ@κι@. Θα κινηθώ νομικά»

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέχρι τις αρχές του νέου έτους να προχωρήσει σε μία αποχώρηση όσον αφορά το ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του για φέτος, όμως δεν έχει σταματήσει ν’ ασχολείται με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, καθώς μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να γίνει μία αποχώρηση.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Παπαθεοδώρου και της εκπομπής «Magic Euroleague», ο Κάιλ Γκάι είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος, προκειμένου ν’ αποχωρήσει από τους πράσινους έως τις αρχές του 2024.

Όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Είναι ζήτημα χρόνου ποια ομάδα θα αποκτήσει τον Γκάι. Δεν νομίζω ο καινούργιος χρόνος να τον βρει κάτοικο Αθηνών. Το μεγάλο ζήτημα που οι περισσότεροι δεν το έχουν αντιληφθεί, είναι ότι έχει διετές συμβόλαιο. Δεν είναι ένα παιδί που φεύγει τον Ιούνιο.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει μια συμβιβαστική λύση, είτε να πάει κάπου δανεικός να παίξει, είτε κάποιος να του εξαγοράσει το συμβόλαιο. Δεν βλέπω ποια ομάδα αυτή τη στιγμή στην Euroleague μπορεί να του δίνει 70.000 το μήνα για δύο χρόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News