Παναθηναϊκός μπάσκετ: Βρήκε τον ρόλο του κι έγινε... «Super Marius»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Βρήκε τον ρόλο του κι έγινε... «Super Marius»

Ο Μάριους Γκριγκόνις φέτος είναι σταθερά στους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού κι όλο αυτό έχει μια πολύ απλή εξήγηση.

Ο Παναθηναϊκός είδε για ένα ακόμα παιχνίδι τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι εξαιρετικός και ν’ ανήκει στους κορυφαίους του αγώνα, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να πάρει το πολύτιμο διπλό.

Ο Λιθουανός guard/forward βρίσκεται στην ομάδα εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέσα σ’ αυτή τη θητεία.

Συγκεκριμένα επί Ντέγιαν Ράντονιτς βρισκόταν μεταξύ πάγκου και ποδηλάτου κάνοντας προβληματικές εμφανίσεις, ενώ φαινόταν πως είχε και το βάρος από πράγματα που του ζητούνταν να κάνει, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούσε.



Φέτος η κατάσταση γύρω από τον Λιθουανό είναι εντελώς διαφορετική κι ο ίδιος νιώθει πιο καλά από ποτέ στο σύλλογο. Κάτι που φαίνεται τόσο από τους αριθμούς του όσο και από τη συμπεριφορά του μέσα στο παρκέ.

Απελευθερωμένος, δραστήριος σε άμυνα κι επίθεση, ενεργητικός, aggressive εκεί που πρέπει και διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του.

Μάλιστα στον αγώνα με τη Βιλερμπάν αγωνίστηκε για περίπου 28′ και κατάφερε να πετύχει 19 πόντους, έχοντας 5/9 τρίποντα και βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Με λίγα λόγια είναι πλέον δεδομένο, ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τη φετινή σεζόν τον δικό του… «Super Marius»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News