Παπαγιάννης - Ντόρσεϊ: Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό μετά το «τέλος» του Ιτούδη!

Η απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη από τη Φενερμπαχτσέ αλυσιδωτά φέρνει εξελίξεις και… στον Παναθηναϊκό.

Παπαγιάννης - Ντόρσεϊ: Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό μετά το «τέλος» του Ιτούδη!

Η ελληνική «αποικία» στη Φενερμπαχτσέ μικραίνει μετά το πρόωρο διαζύγιο του Δημήτρη Ιτούδη με την τουρκική ομάδα κι αυτό αναμένεται να επηρεάσει μεταγραφικά το ερχόμενο καλοκαίρι τις περιπτώσεις των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Ντόρσεϊ, ως γνωστόν, είναι φευγάτος από την Τουρκία και δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση με τον επόμενο προπονητή. Ο Ιτούδης τον κράτησε στη Φενέρ το περασμένο καλοκαίρι, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε ρίξει τα πλοκάμια του, για να τον αποκτήσει. Το ντιλ σε ένα εξάμηνο από σήμερα, συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Λίγο… πολύπλοκη είναι η περίπτωση του Παπαγιάννη. Διότι ο ίδιος ο Μεγαρίτης σέντερ δείχνει σαστισμένος αναφορικά με το μέλλον του. Η απομάκρυνση του Ιτούδη ενδεχομένως, θα κάνει τον Έλληνα διεθνή να συνειδητοποιήσει το μεγάλος λάθος του περασμένου καλοκαιριού. Με ξένο προπονητή στον τουρκικό πάγκο, ίσως, μπει σε δεύτερες σκέψεις…

Ο Παπαγιάννης μπορεί να βρει άλλη ομάδα το επόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του είναι κλειστό, μόνο αυτή τη χρονιά. Επίσης, τίθεται ένα ερωτηματικό, αν η διοίκηση της Φενέρ και ο νέος προπονητής θα επιλέξουν να χρυσοπληρώσουν τον Big Papa με 1,7 εκατ. ευρώ τη 2η χρονιά.

Κακά τα ψέματα, ο Παπαγιάννης δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα στο πρώτο μισό της σεζόν και ήδη οι οπαδοί της Φενέρ έχουν εκφράσει τα παράπονά τους.

Και εδώ έρχεται… ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν είναι κρυφό πως ο Γιαννακόπουλος έχει (ή… είχε) σαν… παιδί του τον Παπαγιάννη, αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αγωνιστικά ο Εργκίν Αταμάν δεν πρόκειται να μπλοκάρει τη μεταγραφή, εφόσον τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον συγκεκριμένο παίκτη (και θα τον εξυπηρετήσει και στο μακρινό σουτ). Από το «πράσινο» στρατόπεδο δεν προκύπτει μεταγραφή ψηλού, τουλάχιστον για την ώρα, επομένως, το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τη θέση «5» (εκτός κι αν υπάρξει από το νέο έτος κάποια σούπερ περίπτωση).

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν θέλουν να τονώσουν το ελληνικό τους στοιχείο, αλλά δεν έχουν χώρο για τον Παπαγιάννη, δεδομένου ότι υπάρχουν στη θέση των ψηλών, οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ και Τανούλης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News