Euroleague: «Τελειώνει» τον Ιτούδη η Φενέρ!

Ο Ιτούδης «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού!

Η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με πληροφορίες του «sdna.gr» αναμένεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «sdna.gr», ο Δημήτρης Ιτουδής αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, καθώς στην Euroleague βρίσκεται στη 12η θέση έχοντας ρεκόρ 6-7, ενώ στο τούρκικο πρωτάθλημα είναι 2η με ρεκόρ 8-3 και συγκατοικεί μαζί με τις Μπεσίκτας, Καρσίγιακα.



Μάλιστα η ήττα από την πρωτοπόρο Εφές (10-1) στην Τουρκία με συνολικό σκορ 81-80 την περασμένη Δευτέρα ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως φαίνεται.

Εδώ και καιρό το κλίμα ανάμεσα σε Ιτούδη και διοίκηση της Φενέρ δεν είναι καλό, όμως δεν υπήρχε κάποια οριστική εξέλιξη, αλλά απλές φήμες σχετικά με το μέλλον του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού.

Πλέον μετά και την ήττα στο τουρκικό ντέρμπι, η κατάσταση φαίνεται πως είναι μη αναστρέψιμη με τον Έλληνα τεχνικό να μετράει μέρες στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News