Γιαννακόπουλος: «Το ποδόσφαιρο φέρνει τη βία - Δεν είμαι κ@λ@τούμπας!» (vid)

Γιαννακόπουλος: «Το ποδόσφαιρο φέρνει τη βία - Δεν είμαι κ@λ@τούμπας!» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε το σκεπτικό του γύρω από τα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της (οπαδικής) βίας.

Ο DPG έχει ξεκάθαρη άποψη για την κίνηση της Κυβέρνησης, την οποία και αποθέωσε μέσω του Instagram μετά την ανακοίνωση των μέτρων.

Αυτό το γεγονός δεν ήχησε καλά στα αυτά αρκετών φιλάθλων και έτσι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να εξηγήσει δυο πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε μέσω Instagram:

«Ούτε κ**τούμπας είμαι, ούτε άλλαξα, ούτε κοιτάω το συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Πάμε, λοιπόν, να επεξηγηθούμε. 

Αν γινόταν σε όλα τα γήπεδα χωρίς να πάει μετά η τιμωρία του Ολυμπιακού, ουσιαστικά θα ήταν μια χάρη στον Ολυμπιακό, εκεί που έχει 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ουσιαστικά να μη μετρήσει γιατί κεκλεισμένα θα ήταν όλα. Αυτό το κομμάτι είναι δίκαιο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί έχουμε και Πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός.

Πάμε στο θέμα μπάσκετ. Εμείς έχουμε φτιάξει μια ατμόσφαιρα εκπληκτική, οικογενειακή με χριστουγεννιάτικα πάρκα. Θα ήταν άδικο να την πληρώσει το μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Στατιστικά τα περισσότερα επεισόδια στη μπάλα γίνονται. Οι οπαδοί από το ποδόσφαιρο έχουν φέρει τη βία και στα άλλα αθλήματα.

Το μέτρο να αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, βεβαίως και είναι σωστό. Η ποδοσφαιροποίηση φέρνει τη βία. Το λέω και δε πα να λέτε ότι θέλετε. Τώρα καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πληρώσει διαρκείας. Εγώ δεν είπα πως δεν πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω ο κόσμος από τα διαρκείας. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Και για να ολοκληρώσω το μπάσκετ, αποδεδειγμένα, ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό ατελείωτα χρόνια τώρα. Ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει φτιάξει το δικό του Ολυμπιακό κοινό. Ατελείωτα sold out κάνουν στον Πειραιά.

Κατάφεραν και έκαναν ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με… τρίχες, με ψιλοπραγματάκια έξω από το γήπεδο. Ήταν ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Την προσπάθεια που κάνω εγώ και οι Αγγελόπουλοι, αυτή δεν πρέπει να εξομοιωθεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ.

Κι αν δεν σας αρέσει η άποψή μου, αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να διαφωνείτε. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Όπως και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, να λέω πάντα την άποψή μου!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News