«Είμαι επιφυλακτικός με Χεζόνια - Στο παρελθόν πήγε στην Ούνικς»

Χαμός στο ΟΑΚΑ: Ο Χεζόνια... έδειξε Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν!

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ρομπόλης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM σχολίασε τις εκδηλώσεις αγάπης του Μάριο Χεζόνια προς τον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ρομπόλης σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις εκδηλώσεις αγάπης του Μάριο Χεζόνια προς τον κόσμο και την ομάδα του Παναθηναϊκού στην τελευταία αναμέτρηση της Euroleague στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως κρατάει μικρό καλάθι στην περίπτωση του Κροάτη forward, καθώς όπως υποστηρίζει, τα ίδια έκανε και στο παρελθόν κι έπειτα κατέληξε στην Ούνικς Καζάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εγώ είμαι επιφυλακτικός με τον Χεζόνια. Αυτά τα έχει ξανακάνει και στο παρελθόν και μετά πήγε στην Ούνικς. Και το καλοκαίρι δεν θα πάει στην Ούνικς, η Ρεάλ θα τον θέλει να τον κρατήσει, ή οποιοσδήποτε άλλος.

Να την δούμε και στην πράξη την αγάπη. Γιατί καλό είναι να την εκδηλώνεις, αλλά με πράξεις αποδεικνύεται η αγάπη. Δεν λέω ο άνθρωπος να έρθει κοψοχρονιά, προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν θα τον αδικήσει και θα ποντάρει στο συναίσθημά του. Θα τον καλοπληρώσει. Αλλά άμα θέλει να δηλώνει Παναθηναϊκός, να το κάνει και με πράξεις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News