Μπόγρης: «Δώδεκα παίκτες κουρασμένοι στον Παναθηναϊκό - Άλλο μπάσκετ θέλει ο Σλούκας!» (vid)

Μπόγρης: «Δώδεκα παίκτες κουρασμένοι στον Παναθηναϊκό - Άλλο μπάσκετ θέλει ο Σλούκας!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Σημείωσαν 1/4 οι ελληνικές ομάδες, μια χαρά! Παλαιάς κοπής ο Καμπάτσο. Άμυνα Διαμαντίδης, επίθεση Σπανούλης. Πρώτη η Ρεάλ στην κανονική διάρκεια, δεν έχει κατακτήσει ποτέ πρώτος την Ευρωλίγκα. Μόνο η Θρυλάρα πέρυσι παραλίγο να το κάνει», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος Μπόγρης.

«Όπως είπα ο Παναθηναϊκός πήρε τέσσερις νίκες σε βατά παιχνίδια. Εγώ είδα έξι παίκτες κουρασμένους αγωνιστικά και έξι παίκτες κουρασμένους ψυχολογικά. Κάποιοι παίκτες δεν σουτάρουν και δεν παίζουν ελεύθερα υπό το φόβο να βγουν από την πεντάδα.

Ο Σλούκας έχει μάθει να παίζει μπάσκετ σαν ρομπότ. Θέλει συγκεκριμένα συστήματα. Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάσκετ ταλέντου. Υποχρεωτικά θα λυθεί αυτό το θέμα, διότι ο Σλούκας θα πάρει 10 εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν είπαμε, μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Σλούκα. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Γκάι, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ναν, δεν χωράει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News