Αήττητος συνεχίζει για την κούπα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Basket League (10/12, 20.15).

Απρόοπτο με Τζέριαν Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Basket League (10/12, 20.15). Οι «πράσινοι» είναι απόλυτοι έως τώρα στην ελληνική λίγκα και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, ούτως ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή και να φτιάξουν την ψυχολογία τους.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν μέτρησε δύο απανωτές ήττες στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague που προηγήθηκε. Η πρώτη ήρθε απέναντι στην Εφές, σε μία αναμέτρηση που ο «εξάστερος» αυτοκτόνησε στο φινάλε. Η δεύτερη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που πλήρωσε το κακό τρίτο δεκάλεπτο, όπου δέχτηκε επί μέρους σερί 26-10.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Αταμάν: «Δεν είπα ποτέ τέτοια πράγματα στον Ερντογάν»

Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα όσα είπε στη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλησε να βάλει ο Εργκίν Αταμάν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όπως ξέρετε σήμερα επισκέφτηκα τον Ερντογάν πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάποιος από εσάς είπε ότι απάντησα σε μία ερώτηση ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και απάντησα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι μ@λ@κίες! Απλώς μιλήσαμε για τη φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων και την αθλητική κουλτούρα και την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Θα κινηθώ νομικά προς το Μέσο που το έγραψε.

Για το παιχνίδι θα πω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε βέβαια κάποια λάθη στα τελευταία 2 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί που αφήσαμε τον Χεζόνια να σκοράρει και τη Ρεάλ να προηγηθεί με 1 πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο πικ εν ρολ είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν μπορούσαμε να πάμε στη ρακέτα λόγω του Ταβάρες και κόντρα σε μία “μηχανή” όπως η Ρεάλ δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Και κέρδισαν δίκαια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News