Παναθηναϊκός μπάσκετ: Υποδέχθηκε τον Χουάν Κάρλος Σάντσες ο Βασίλης Παρθενόπουλος! (pics)
Ο πρόεδρος του Παναθηναίκού, Βασίλης Παρθενόπουλος, υποδέχθηκε τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης Χουάν Κάρλος Σάντσες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Οι Βασίλης Παρθενόπουλος και Χουάν Κάρλος Σάντσες είχαν συνάντηση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της Euroleague χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ θετικό κλίμα με τη φιλοξενία από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκού προς τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εξαιρετική και θερμή.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleOur president, mr. Vassilis Parthenopoulos, welcomed basketball director of @RMBaloncesto, mr. Juan Carlos Sánchez, in our home last night before the game!
It was such a pleasure to host you at OAKA 🙏#WeTheGreens #paobc #paobcaktor pic.twitter.com/8GTfyuizgT
— Panathinaikos BC (@paobcgr) December 8, 2023
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση