Καρπετόπουλος: «Να κλείσει τα social media ο Σλούκας και να μη σκέφτεται τι έγινε το καλοκαίρι»

Σπάθας: «Δεν παρεμποδίζει ξεκάθαρα τον Σάρλια ο Ελ Αραμπί - Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού!» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» στάθηκε στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος προσπαθεί ν’ αποδείξει πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ασχολήθηκε στην εφημερίδα «Sportday» στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος προσπαθεί να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό παίζοντας με το βάρος του να μην κάνει λάθη, διότι σκέφτεται και την… απέναντι πλευρά!

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος συμβούλεψε μέσα από το κείμενό του, τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να προχωρήσει σε μια, για τον ίδιο, σημαντική ενέργεια που θα του προσφέρει μόνο θετικά πράγματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας παλεύει ανάμεσα σε δύο ανάγκες: στην ανάγκη να βγει μπροστά και στην ανάγκη να μάθει όλους τους συμπαίκτες του γρήγορα. Το δεύτερο, όσο κι αν ο ίδιος βιάζεται, θα πάρει χρόνο: για την ώρα είναι φανερό πως συνεργάζεται καλύτερα με τον Μήτογλου διότι τον ξέρει απ’ την Εθνική ομάδα και με τον Λεσόρ, επειδή ο Γάλλος θέλει απλώς την μπάλα κοντά στο καλάθι ή από κεντρικό πικ εν ρολ -πράγματα απλά. Οι συνεργασίες με όλους τους υπόλοιπους δεν είναι για ώρα απλές…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News