Παναθηναϊκός - Ρεάλ 78-90: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ 78-90: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Εντάξει, ό,τι και να πει κανείς για τον Σλούκα, τον Βιλντόζα και τους λοιπούς, το επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αγγίζει το όριο… του NBA. Πραγματικά οι Ισπανοί έκαναν απίθανα πράγματα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, στο ξέσπασμα του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος, οι περισσότερες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει, όχι όμως εκείνη του Τσους Ματέο.

Οι ευκαιρίες του Παναθηναϊκού χάθηκαν σε Stark Arena και Sinan Erdem, όχι απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι σε μια ομάδα που έχει σχεδόν το απόλυτο στην Ευρωλίγκα. Ο Κέντρικ Ναν σίγουρα είχε «σημαδέψει» το συγκεκριμένο παιχνίδι για να κάνει τη… δήλωσή του, όμως, δεν έπραξαν το ίδιο και οι συμπαίκτες του.

Το βράδυ του Παναθηναϊκού «γλύκανε» ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έδωσε για ακόμη μια φορά την υπόσχεσή του (μπροστά στη Θύρα 13) ότι θα επιστρέψει στο Τριφύλλι.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Δεν χρησιμοποιήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Λούκα Βιλντόζα (3/10): Περίμενε κανείς να βγάλε εγωισμό απέναντι στον φίλο του Καμπάτσο, αλλά ο Αργεντινός του Παναθηναϊκού ήταν μία από τα ίδια. Ο Αταμάν, προφανώς, τον κράτησε ζεστό για το συγκεκριμένο παιχνίδι και εκείνος του ανταπέδωσε πόντους… με το σταγονόμετρο!

Κάιλ Γκάι (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (4/10): Ο Πολωνός κάτι πήγε να δείξει στην πρώτη περίοδο κόντρα στον Ταβάρες, τελικά η συμμετοχή του δεν ξεπέρασε τα δέκα λεπτά.

Κώστας Σλούκας (2/10): Τραγική εμφάνιση από τον «αρχηγό». Με τον… γνωστό Σλούκα, ο Παναθηναϊκός θα ήταν πιο ανταγωνιστικός κόντρα στη Ρεάλ. Το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε ένα «φάντασμα».

Τζέριαν Γκραντ (4/10): Ο Γκραντ αγωνίστηκε με πρόβλημα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν κατάφερε να αποδώσει, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Κέντρικ Ναν (9/10): Αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, ο Κέντρικ Ναν θα αγωνιζόταν και τα 40 λεπτά στην αναμέτρηση. Πραγματικά «προβλημάτισε» τους Ισπανούς ο Αμερικανός NBAer με 24 πόντους, όμως, η Βασίλισσα δε γινόταν να «πέσει» από μόλις έναν παίκτη.

Ματίας Λεσόρ (7/10): Ο ψηλός του Παναθηναϊκού συμμετείχε ενεργά στο ξέσπασμα του Τριφυλλιού στο 14-0 και έβγαλε δύο φάσεις για να μπουν στα highlights της σεζόν. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι στους 18 πόντους και χρέωσε τους αντιπάλους του με 7 φάουλ, αντιμετώπισε θέματα στην άμυνα.

Μάριους Γκριγκόνις (5/10): Ο Λιθουανός δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, δεν βρήκε ψυχολογία μέσα από το σουτ και έβγαλε όλη του την ενέργεια στην άμυνα.

Ντίνος Μήτογλου (8/10): Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ παρουσίασε σαφέστατα μια πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Άγγιξε το double double με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μαντζούκας (5/10): Ο Μαντζούκας προσπάθησε να συνεισφέρει στην άμυνα, μάζεψε τρία ριμπάουντ, δεν πήρε κάποια προσπάθεια στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr