Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο Αταμάν μπροστά σ' ένα δίλημμα - Ξέρει καλύτερα εκείνος

Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως είναι ο πλέον υπεύθυνος να το αντιμετωπίσει.

Σπόντες Αταμάν: "Κακό μπάσκετ, ανόητα λάθη" - Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου

Ο Εργκίν Αταμάν δείχνει, προς το παρόν, να μην εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός και συνεπώς πηγαίνει να παίξει με αρκετά κλειστό rotation στα περισσότερα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι έκανε μια μεγάλη επένδυση και έδωσε κάποια σημαντικά χρήματα στην αγορά, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς και η πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν αυτό δείχνει.

Παρ’ όλα αυτά ο Τούρκος τεχνικός δείχνει να μην εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό το ρόστερ του και μάλιστα αφήνει εκτός rotation και παίκτες με αρκετά μεγάλα συμβόλαια.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος αποκτήθηκε με πολύ περισσότερες περγαμηνές, όμως δεν μπορεί να βρει θέση στο rotation και βλέπει συνήθως τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Ο Αταμάν είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με την ίδια τακτική για όλη τη σεζόν, καθώς ήδη ορισμένοι παίκτες (Μήτογλου) δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους, ενώ από την άλλη πλευρά και τα μεγάλα συμβόλαια αποκτήθηκαν, για να δίνουν πράγματα κι όχι να είναι στον πάγκο.

Σίγουρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει, βγάζοντας θετικά ακόμα μια δύσκολη κατάσταση. Άλλωστε δεν έχει μάθει στα εύκολα σε όλη του την προπονητική καριέρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr