«Δεν κατάλαβα γιατί δεν έπαιξε περισσότερο ο Βιλντόζα»

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ανέφερε τον προβληματισμό του σχετικά με το γεγονός ότι δεν έπαιξε περισσότερο στην Πόλη ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Λούκα Βιλντόζα» που αφορά τον Παναθηναϊκό κι έθεσε ορισμένα ερωτήματα, τα οποία ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει.

Συγκεκριμένα δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο που ο Αργεντινός guard δεν έπαιξε περισσότερο στην Πόλη από τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν αρνητικός για όσο πάτησε παρκέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όταν έχεις ένα ρόστερ 15 παικτών και έχεις δαπανήσει τόσα λεφτά -ο Βιλντόζα για παράδειγμα παίρνει 1,6 εκατ.- δεν μπορείς να τους έχεις παρκαρισμένους και απλά να μην τους χρησιμοποιείς.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο, για παράδειγμα, στην Κωνσταντινούπολη ο Βιλντόζα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν αρνητικός, δεν έκανε κάτι τόσο κακό ώστε να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από τη στιγμή που χρειαζόταν σκορ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News