Η... απάντηση της NOVA στον Παναθηναϊκό!

Η... απάντηση της NOVA στον Παναθηναϊκό!

Η NOVA δεν έλαβε υπόψιν την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και εξακολούθησε να στηρίζει τον αναμεταδότη των αγώνων του Τριφυλλιού.

Ξέχωρα από τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού για να φέρει την ισονομία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσω δημόσιων τοποθετήσεων για τη διαιτησία, δεν έφερε καμία αλλαγή και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ σχετικά με τις μεταδόσεις των αγώνων στη NOVA.

Το κανάλι στήριξε τον δημοσιογράφο των αγώνων του Τριφυλλιού, ο οποίος περιέγραψε κανονικά το παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Εφές. Η «πράσινη» ανακοίνωση βγήκε την 1η Δεκέμβρη του 2023 και ανέφερε πάνω στο εν λόγω ζήτημα, χαρακτηριστικά, «ως εδώ».

Στην εκπομπή Magic Euroleague συζητήθηκε το κατά πόσο αποδίδει η πολιτική των δημόσιων τοποθετήσεων από πλευράς ΚΑΕ σε σοβαρά θέματα, όπως η διαιτησία, ή μικρότερα ζητήματα όπως οι μεταδόσεις των αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται -για μια ακόμη φορά- στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τις περιγραφές της NOVA, στις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μας στην Euroleague.

Αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια στους φιλάθλους μας – συνδρομητές της NOVA, η ομάδα να αντιμετωπίζεται με τον συγκεκριμένο ανθελληνικό και άκρως αντιπαναθηναϊκό τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε εκφράσει πολλές φορές τα παράπονα μας στους αρμόδιους, με την ελπίδα να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το επιλύσουν, εν τούτοις, κάθε εβδομάδα η κατάσταση χειροτερεύει. Άλλα βλέπουμε κι άλλα ακούμε.

Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και κάνουν συνειδητά το άσπρο- μαύρο. Προφανέστατα η ευγένεια και η ανοχή εκλαμβάνονται ως αδυναμία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News