Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Βιλντόζα;

Βιλντόζα: «Έχω και εγώ την ευθύνη... - Να κοιτάξουμε παρακάτω»

Γκάι, Μωραϊτης είναι διακοσμητικοί, αλλά και ο Λούκα Βιλντόζα το ίδιο;

Γιατί έπαιξε τόσο λίγο στην Πόλη ο τελευταίος; Πλην Γκραντ – Σλούκα άλλος κοντός δεν υπάρχει για να ακουμπήσει με σιγουριά τη μπάλα πάνω του.

Λείπουν κι οι Παπαπέτρου-Χουάντσο, με αποτέλεσμα να χαραμίζεται ο Γκριγκόνις στη θέση “3” που δεν τον βολεύει.

Γενικώς δεν διαθέτει ένα γρήγορο, “μακρύ” PG ο Παναθηναϊκός που θα κληθεί να τρέξει όλο το παιχνίδι σου αποτελώντας σημείο αναφοράς στο επιθετικό/αμυντικό κομμάτι.

Ο Γκραντ π.χ έχει καταπληκτικά χέρια και ταχύτατα αντανακλαστικά (ειδικά όταν η μπάλα ταξιδεύει κοντά στο πεδίο δράσης του), χαρακτηριστικό που μεταφράζεται αισιόδοξα στο αμυντικό περιβάλλον.

Μιλάμε για γκαρντ ο οποίος μπορεί να “μικρύνει” το γήπεδο για τον αντίπαλο, να πιέσει αποτελεσματικά τη μπάλα και να μπει με επιτυχία στις γραμμές πάσας ποτίζοντας ανασφάλεια την αντίπαλη επίθεση. Καλά όλα αυτά, μα το παιδί παίζει πρώτη φορά Ευρωλίγκα και θέλει βοήθειες.

Ο Σλούκας ακόμα δεν πατάει καλά εκτός έδρας κι όσο ο Αργεντινός είναι εξαφανισμένος, μένει μονάχα ο Κέντρικ Ναν που τον πήρε για την επίθεση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News