Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Αυτός θα είναι ο παίκτης που θα κοστίσει 3 εκατ»

Ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής «Πάρε Βάλε» ανέφερε για ποιον παίκτη μπορεί να μιλάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που θα κοστίζει 3 εκατ ευρώ.

Αταμάν: «Αυτά είπα στον Σλούκα για να υπογράψει - Είδατε τι έκανε ο Δημήτρης»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό είχε προαναγγήλει πως η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν κινούνται ήδη για δύο παίκτες που θα κοστίσουν ο καθένας από 3 εκατ ευρώ και θα έρθουν στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αποκάλυψε τα ονόματα αυτών, όμως ο Τόλης Κοτζιάς μέσω της εκπομπής «Πάρε Βάλε» αναφέρθηκε στη μία από τις δύο περιπτώσεις που θεωρεί εκείνος.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει ταβάνι. Έχει δώσει ήδη ένα… καράβι χρήματα και θα δώσει άλλο ένα καράβι χρήματα. Οι παίκτες που πάει το μυαλό σου έχουν αναφερθεί από συναδέλφους, είναι ο Μίτσιτς και ο Ταβάρες, αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Μπορεί να πάει να πάρει άλλους παίκτες. Εμένα το μυαλό μου πάει στον Ντάνιελ Τάις. Είναι στους Κλίπερς, λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι που έρχεται. Είναι το 1992 γεννηθείς, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι 32 ετών. Θα έχει θέση λογικά στο NBA, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να θέλει. Μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News