Γιουλ: «Ξεχωριστή η απόφαση του Σλούκα – Είναι γεννημένος νικητής»

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για την επερχόμενη μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ορισμένα πράγματα και για τον Κώστα Σλούκα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ - Η ΡΕΑΛ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΓΙΟΥΛ!

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε τόσο για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και για τον Κώστα Σλούκα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός guard της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως το ΟΑΚΑ είναι μια φανταστική έδρα με εκπληκτικούς οπαδούς, ενώ παράλληλα θεωρεί πως η απόφαση του Κώστα Σλούκα, τον οποίο χαρακτήρισε νικητή, είναι προσωπική και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τέτοιες αλλαγές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο eurohoops:

Για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην Ελλάδα, σε μία δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που έχει επίσης εκπληκτικούς οπαδούς και πολλούς καλούς παίκτες. Όπως και απόψε, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».

Για τον Κώστα Σλούκα και την απόφαση του να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς ή να περιμένεις τέτοιες αλλαγές, αλλά είναι μία προσωπική απόφαση που πήρε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης τον οποίο σέβομαι. Είναι νικητής».

Exit mobile version