Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αποχαιρετάει το χρόνο με ανηφορικό πρόγραμμα στην Euroleague

Καμπόκλο: «Φανταστικός ο Λεσόρ - Αποτελεί παράδειγμα για μένα»

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το πρώτο παιχνίδι για τον τελευταίο μήνα του έτους και καλείται να τον βγάλει αποτελεσματικά σε μια αν μη τι άλλο απαιτητική αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα δίνει το πρώτο του ματς στην Euroleague για τον τελευταίο μήνα του 2023, ο οποίος κλείνει με τον πλέον απαιτητικό τρόπο.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του μπαίνουν σ’ έναν Δεκέμβρη-φωτιά, ο οποίος έχει έξι εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία μάλιστα είναι αναβαθμισμένης δυσκολίας.

Πρώτη εξόρμηση γίνεται στην Πόλη (05/12, 19:30) κόντρα στην Αναντολού Εφές, για να ακολουθήσει έπειτα η Λιόν (14/12, 22:00) και η Βιλερμπάν του παλιού γνώριμου Πάρις Λι.



Από εκεί και πέρα στις 20 Δεκεμβρίου (20:00) οι πράσινοι θα παραμείνουν σε γαλλικά εδάφη, καθώς αναμένεται ν’ αντιμετωπίσουν τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς, ενώ δύο μέρες μετά (22/12, 21:45) ο Εξάστερος ταξιδεύει στο Μιλάνο, για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο τελευταίο εκτός έδρας ματς του προγράμματος αυτού.

Το πρόγραμμα-φωτιά, το οποίο παράλληλα θα σημάνει και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Euroleague κλείνει στο ΟΑΚΑ (28/12, 21:15) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός στις 07/12 (21:15) αναμένεται να δώσει το μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του το μήνα Δεκέμβριο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, οι πράσινοι θα αγωνιστούν στο διάστημα αυτό για την Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/12, 20:15) στο ΟΑΚΑ, στον Προμηθέα Πάτρας (24/12, 20:15) στο «Δημήτρης Τόφαλος» και το Μαρούσι (31/12, 17:15) στο «Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου».

Ο «καυτός» Δεκέμβρης του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αποχαιρετάει το χρόνο με ανηφορικό πρόγραμμα στην Euroleague

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News