Παναθηναϊκός μπάσκετ: Με μία σημαντική απουσία η Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Με μία σημαντική απουσία η Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη (07/12, 21:15) θ’ αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα έχει μία πολύ σημαντική απουσία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει αρχικά τον Ολυμπιακό κι έπειτα τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει στη διάθεσή της έναν πολύ σημαντικό παίκτη λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από τις δύο αναμετρήσεις της διαβολοβδομάδας λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο ισχίο από ένα χτύπημα που προήλθε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί η απουσία αυτή να είναι πολύ σημαντική για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ωστόσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Γιούλ, οι οποίοι αγωνίζονται, επίσης, στην ίδια θέση.

Δύο παίκτες που μπορούν πολύ εύκολα να καλύψουν το κενό του Ισπανού guard δείχνοντας έτσι το πόσο μεγάλο βάθος έχει η «Βασίλισσα» στο ρόστερ της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News