Βισνιάουσκας για Γιαννακόπουλο: «Δεν τον παίρνω στα σοβαρά»

Δ. Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστική αναφορά και φωτογραφία για τον Παύλο (pic)

Ο δημοσιογράφος, Ρίτις Βισνιάουσκας μέσω του «Urbonus» podcast αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε προ ημερών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις δύο μεταγραφές των 3 εκατ ευρώ που θα φέρει στο σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο δημοσιογράφος μέσω του «Urbonus» podcast αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας συγκεκριμένα πως δεν πρέπει να προσπαθούμε ν’ αναλύσουμε τις δηλώσεις του!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν παίρνω στα σοβαρά τον Γιαννακόπουλο. Ό,τι και να λέει, γιατί πρέπει να τον πάρω στα σοβαρά; Ένα πρωί ξυπνάει και αποφασίζει να πει κάποια πράγματα. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός κάποιες φορές ξοδεύει χρήματα, κάποιες άλλες όχι, κάποιες φορές παίρνει μεγάλους παίκτες, κάποιες άλλες όχι.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Ίσως δε θυμάται καν τι είχε πει πριν δύο ημέρες. Γιατί τον παίρνουμε στα σοβαρά και προσπαθούμε να αναλύσουμε τις δηλώσεις του;».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News