Κέβιν Ντουράντ: «Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη!»

Ο Έντμοντ Σάμνερ, ο νέος παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας, έριξε τη βόμβα και δήλωσε στο basketnews.com ότι ο Κέβιν Ντουράντ είναι πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στα μέρη μας.

Κέβιν Ντουράντ: «Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη!»

«Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ.

Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται» ήταν τα λόγια του Σάμνερ, ο οποίος συνυπήρξε με τον Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Ντουράντ έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για το διεθνές μπάσκετ, αλλά και ειδικά για το ευρωπαϊκό καθώς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μονακό.

Το 2022 μάλιστα ταξίδεψε και στο Μόντε Κάρλο αλλά και στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει αγώνες των Μονεγάσκων με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr