Γκριγκόνις: «Στόχος μας μόνο η νίκη στην Τουρκία»

Ο Μάριους Γκριγκόνις λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τριφυλλιού, έδωσε το σύνθημα της νίκης κόντρα στην Εφές.

Γκριγκόνις: «Στόχος μας μόνο η νίκη στην Τουρκία»

Το σύνθημα της νίκης κόντρα στην Αναντολού Εφές, την οποία αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αύριο (19:30) έδωσε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός guard/forward δήλωσε πως κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της Euroleague είναι δύσκολο, ωστόσο οι πράσινοι έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Κάθε εκτός έδρας ματς είναι δύσκολο στην Euroleague. Όλες οι ομάδες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και είναι και επικίνδυνες. Σίγουρα η Εφές έχει προβλήματα άλλα όλοι έχουμε προβλήματα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμάς ότι παίζουμε με την Εφές. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς πάμε στην Τουρκία για να κερδίσουμε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο αντίπαλος μας έχει θέματα στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Έχουν τραυματίες αλλά έχουν τον τρόπο να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ έχουν και νέους παίκτες στην ομάδα. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους… πληγώσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr