«Πολύ καλός παίκτης αλλά δεν ξέρω αν θα έκανε στον Παναθηναϊκό»
Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης εξέφρασε την άποψή του για τον shooting guard της Μπασκόνια, Μάρκους Χάουαρντ.
Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM «Οι Μπάσχετοι», μίλησε για τον Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπασκόνια.
Συγκεκριμένα θεωρεί πως ο 24χρονος shooting guard της Μπασκόνια είναι ένας τρομερός μεν παίκτης, αλλά δεν πιστεύει ότι θα έκανε για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Χάουαρντ της Μπασκόνια, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για μεγάλη ομάδα. Με την αδυναμία που έχει στην άμυνα λόγω του μεγέθους του, αλλά και επειδή είναι δυάρι σε κορμί άσου.
Δεν ξέρω αν θα έκανε σε ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ή ο Ολυμπιακός. Στην Μπασκόνια είναι μια χαρά, δεν το συζητάμε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια