«Πολύ καλός παίκτης αλλά δεν ξέρω αν θα έκανε στον Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Είμαστε η μοναδική αήττητη Ευρωλιγκάτη ομάδα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης εξέφρασε την άποψή του για τον shooting guard της Μπασκόνια, Μάρκους Χάουαρντ.

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM «Οι Μπάσχετοι», μίλησε για τον Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπασκόνια.

Συγκεκριμένα θεωρεί πως ο 24χρονος shooting guard της Μπασκόνια είναι ένας τρομερός μεν παίκτης, αλλά δεν πιστεύει ότι θα έκανε για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Χάουαρντ της Μπασκόνια, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για μεγάλη ομάδα. Με την αδυναμία που έχει στην άμυνα λόγω του μεγέθους του, αλλά και επειδή είναι δυάρι σε κορμί άσου.

Δεν ξέρω αν θα έκανε σε ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ή ο Ολυμπιακός. Στην Μπασκόνια είναι μια χαρά, δεν το συζητάμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News