«Αυτό είναι το μεγάλο φετινό λάθος του Παναθηναϊκού»

Παναθηναϊκός-AKTOR: Το μυθικό ποσό του deal

Ο Χρήστος Ρομπόλης μίλησε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Οι Μπάσχετοι» για το μεγάλο λάθος του φετινού Παναθηναϊκού.

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης, μέσω της εκπομπής του bwinΣΠΟΡ FM, οι «Οι Μπάσχετοι», μίλησε για το μεγάλο φετινό λάθος του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο ίδιος θεωρεί πως οι πράσινοι έκαναν λάθος που δεν έβγαλαν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας και του χρόνου θα πρέπει να αλλάξουν τη συγκεκριμένη τακτική τους και να τα αυξήσουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν επιλογή του Παναθηναϊκού να μην βγάλει πολλά διαρκείας. Για μένα είναι λάθος αυτό, πρέπει να βγάλει διαρκείας ο Παναθηναϊκός του χρόνου.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα έργα που γίνονται στο γήπεδο ή ενδεχομένως μπορεί να κλείσει για κάποιο διάστημα κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, αλλά πρέπει να βγάλει γιατί και ο Παναθηναϊκός θα είναι κερδισμένος έχοντας εξασφαλισμένα έσοδα, και ο κόσμος δεν θα τρέχει κάθε φορά να βγάλει εισιτήριο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News