«Μένουν ελεύθεροι και θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός»

Χεζόνια-Ντόρσεϊ: Έτσι θα τους... χτυπήσει ο Παναθηναϊκός!

Αρκετοί είναι οι πάικτες που το καλοκαίρι θα μείνουν ελεύθεροι, οι οποίοι θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκο στο μπάσκετ.

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού Γιώργος Πετρίδης, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε πιθανούς μεταγρφικούς στόχους του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Για το καλοκαίρι που έρχεται, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δαπανήσει λεφτά, όποιος καλός παίκτης είναι διαθέσιμος, μπαίνει στο ραντάρ του

Χεζόνια και Ταβάρες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Αν δεν ανανεώσουν, δεν θα πάει ο Παναθηναϊκός να τους «χτυπήσει»; Δεν είναι λογικό; Δεν ανακαλύπτουμε τώρα την Αμερική. Για παίκτες όπως ο Φοντέκιο, που το όνομά τους έχει παίξει κατά καιρούς, είναι το θέμα αν θα φύγουν από το NBA ή θα μείνουν εκεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News