Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στη Euroleague!

O Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε στο Βελιγράδι και έχασε δικό του παιχνίδι κόντρα στη Παρτιζάν και πλέον βρίσκεται στη 5η θέση της Euroleague με ρεκόρ 6-5 σε 11 αγώνες.

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός 92-87: Η κριτική των παικτών του Εξάστερου

Τώρα, οι πράσινοι έχουν μπροστά τους ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι να κλείσουν τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Φυσικά, ο Εξάστερος θέλει νίκες καθώς στη βαθμολογία γίνεται ένας πραγματικός χαμός για το ποιες ομάδες θα είναι στην οκτάδα των play offs.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Εφές εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική.

Την 14η αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Γαλλία όπου θα φιλοξενηθεί από την Βιλερμπάν ενώ την15η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Μονακό και πάλι εκτός έδρας.

Την 16 αγωνιστική, ο Εξάστερος θα συγκρουστεί με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και θα κλείσει το πρώτο γύρο της Euroleague στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την 17η αγωνιστική.

Συνοψίζοντας, βλέπουμε ότι στα επόμενα 6 παιχνίδια οι παίκτες του Έργκιν Αταμάν έχουν δυο ματς στην έδρας τους και τέσσερα μακριά από αυτήν.

Άρα, το Τριφύλλι θα πρέπει να βρει σημαντικές νίκες και εκτός έδρας αν θέλει να μην χάσει την επαφή του με την υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr