Δώρα Παντέλη: «Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά δεν είχε Πάντερ»

Δώρα Παντέλη: «Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά δεν είχε Πάντερ»

Η Δώρα Παντέλη μέσω της εκπομπής «Playmakers» έκανε το δικό της σχόλιο για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν.

Η Δώρα Παντέλη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι έκανε το δικό της σχόλιο στην εκπομή «Playmakers» που μεταδίδεται από τη συχνότητα των καναλιών NOVASPORTS.

Η γνωστή παρουσιάστρια θεωρεί πως τη διαφορά την έκανε όταν έπρεπε ο Κέβιν Πάντερ και πως οι πράσινοι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν έναν τέτοιον παίκτη, παρ’ ότι όπως είπε, διαθέτουν στο ρόστερ τους αντίστοιχους παίκτες με τις ικανότητες του Αμερικανού guard της Παρτιζάν.

Αναλυτικά η Δώρα Παντέλη ανέφερε:

Θα το πω πολύ απλά και έχει πολλές ερμηνείες αυτό που θα πω. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη φάση δηλαδή στο τελευταία λεπτά γιατί εκεί το έχασε το παιχνίδι κι όχι στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου δεν είχε έναν Πάντερ κι αυτή ήταν η διαφορά.

Έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν σαν τον Πάντερ. Έχει τον Ναν, έχει τον Σλούκα, αλλά νομίζω ότι ακόμα αυτή οι παίκτες δεν είναι έτοιμη, δεν έχουν την αυτοπέποιθηση και την νιώθουν όπως όσο ο Παντέρ αυτή τη στιγμή.

Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό σε μια καινούργια ομάδα, χωρίς όμως αυτό ν’ αποτελεί δικαιολογία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News