Ναν: «Αξίζαμε την νίκη - Κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος μας κόστισαν»
Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Κέντρικ Ναν μετά την ήττα από την Παρτιζάν.
Αναλυτικά όσα είπε
Για το ματς: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, στο τέλος κρίθηκαν όλα γιατί κάναμε κάποια άσχημα λάθη που μας στέρησαν μια νίκη που την αξίζαμε»
Για το αν αυτή είναι η καλύτερη πλευρά του Ναν: «Κάθε παιχνίδι για μένα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Βλέπω πράγματα παρακολουθώ και στο βίντεο ώστε να μπορώ να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά».
Για το αν μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να πασάρει: «Είμαι κοντρολαρισμένος παίκτης, μπορώ να τα κάνω και αυτά τα πράγματα. Είναι μπάσκετ άρα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από το να σκοράρω μόνο. Κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα»
Για το αν υπάρχει διαφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Όχι δεν υπάρχει διαφορά, παίξαμε και εδώ για να κερδίσουμε, πήραμε ωστόσο μερικές λάθος αποφάσεις που τελικά μας κόστισαν»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού