Παναθηναϊκός - Μπάσκετ: MVP και εκτός παρκέ ο Μήτογλου!

Τρίτος σκόρερ της Ευρωλίγκας και συνεχίζει ο Μήτογλου!

Ο Ντίνος Μήτογλου ήρθε στον Παναθηναϊκό στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή.

Είναι παίκτης από αυτούς που ο Ζέλικο λατρεύει να δουλεύει μαζί και σήμερα θα κληθεί να τον σταματήσει.

Ο άνθρωπος χορεύει με την μπάλα, παίζει καταπληκτικά με πλάτη, σκοράρει από μακριά, βάζει πόντους κρίσιμους, δεν κρύβεται ποτέ από την ευθύνη κι όλα αυτά τα κάνει να φαίνονται απλά, τα κάνει όλα μαζί γιατί χαίρεται το μπάσκετ που τόσο του έλειψε λόγω της τιμωρίας του για την υπόθεση ντόπινγκ.

Κάθε παιχνίδι του ψηλού, είτε καλό, είτε κακό, είναι το παιχνίδι ενός παιδιού που αγαπάει το σπορ.

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, δεν τσαμπουκαλεύεται με τους αντιπάλους, δεν προκαλεί, δεν νοιώθει αναντικατάστατος – ενώ τέτοιος είναι.

Στον δικό του κόσμο υπάρχει μόνο η πραγματική ουσία του μπάσκετ, η χαρά της δημιουργίας, η θέληση να συμμετέχεις σε κάτι ωραίο.

Σε μια χώρα που κουβαλάει την υπερβολή στο γονιδιακό της DNA, ο Ντίνος υπάρχει για να μας θυμίζει ότι με τα σπορ πρέπει κανείς να χαίρεται – πρέπει να νοιώθει τυχερός που τα αγαπάει, τα υπηρετεί και τα παρακολουθεί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News