«Δεν ήθελε ποτέ να πάει στον Παναθηναϊκό - Τον χρησιμοποίησε για να πάρει τα χρήματα που ήθελε»

Ομάδες της Euroleague ζήτησαν την αποχώρηση της Μακάμπι - Η στάση του ΠΑΟ

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφερε τις δικές του εκτιμήσεις αναφορικά με όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ.

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφερε τη δική του άποψη στην εκπομπή, «Magic Euroleague» πάνω στο θέμα του Κέβιν Πάντερ το περασμένο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε θέσει σαν πρώτο του στόχο τον Αμερικανό guard και μάλιστα οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Παρ’ όλα αυτά ο Πάντερ αποφάσισε μετά από μια ιστορία… θρίλερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σέρβους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου ολόκληρη η στάση του Αμερικανού ήταν σκόπιμη προκειμένου να χρησιμοποιήσει τον Παναθηναϊκό, για να πάρει από την Παρτιζάν όσα χρήματα ήθελε και να ανανεώσει.

Αναλυτικά η άποψη του δημοσιογράφου:

«Εγώ πιστεύω ότι ο Πάντερ ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχω καταλάβει. Χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για να πάρει τα χρήματα που ήθελε, παρότι οι συζητήσεις που έκανε ήταν οι πιο πολλές από κάθε άλλον.

Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ο Πάντερ δεν… ψηνόταν να πάει γιατί είχε ακούσει κάποια πράγματα, κάποιος μπορεί να του είχε μεταφέρει μια πληροφορία. Αντιθέτως ο Λεσόρ ήταν… ψημένος από την άνοιξη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News