Θα παίξει κανονικά ο Πάντερ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

«Έκλεισε» στην Μπαρτσελόνα ο Πάντερ, απέρριψε Παναθηναϊκό!

Από τους ανθρώπους της Παρτιζάν στο Βελιγράδι επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Κέβιν Πάντερ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεδομένη μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή του Κέβιν Πάντερ στα παρκέ και μάλιστα, απέναντι στην ομάδα με την οποία «φλέρταρε» μεταγραφικά το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός σουτέρ θα αποτελέσει μια λύση για τον Ομπράντοβιτς στον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη «Starks Arena», αν και θα χρειαστεί ο πρώτος κάμποσο χρόνο για να βρει το ρυθμό του.

Ο Πάντερ αποτέλεσε βασικός στόχος του Παναθηναϊκού στο πρώτο καλοκαίρι του Εργκίν Αταμάν, αλλά όπως ειπώθηκε στη Magic Euroleague, «Εγώ πιστεύω ότι ο Πάντερ ποτέ στην πραγματικότητα, δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό, τον χρησιμοποίησε για να πάρει τα χρήματα που ήθελε. Το αντίθετο με τον Λεσόρ που ήταν ψημένος από καιρό.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στάτους μέσα σε λίγους μήνες, όταν άρχισε με Βιλντόζα, Λεσόρ, Σλούκα. Εκεί ταρακουνήθηκε η μπασκετική Ευρώπη. Ακολούθησε ο Χουάντσο. Κάποιοι παίκτες εντυπωσιάστηκαν από τον Παναθηναϊκό, ρωτάνε και μαθαίνουν!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News