Παραμονή Χριστουγέννων με φουλ... Παναθηναϊκό στην ΕΡΤ (vid)

Παραμονή Χριστουγέννων με φουλ... Παναθηναϊκό στην ΕΡΤ (vid)

Η ΕΡΤ πήρε και θα μεταδώσει το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κύπελλο γυναικών, στις 24/12! Κι αμέσως μετά προγραμματίζεται το σημαντικό ματς Προμηθέας-Παναθηναϊκός.

Δύσκολο… πρόγραμμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού (αλλά και τους παίκτες και τις παίκτριες όλων των ομάδων) την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΡΤ έχει ζητήσει ο αγώνας πρωταθλήματος Προμηθέας-Παναθηναϊκός να διεξαχθεί στις 20:15, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στις 23/12 από «διαβολοβδομάδα» και διπλό ταξίδι σε Μονακό και Μιλάνο.

Κι αμέσως νωρίτερα (η ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί), η ΕΡΤ θα προβάλει ζωντανά τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου από τη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ενδεχομένως να κρίνει και τον φετινό τροπαιούχο του θεσμού, όπως αποκαλύφθηκε στη Magic Euroleague.

Η ΕΡΤ θυμίζουμε ότι έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου κι όχι τα γηπεδούχα σωματεία.

Δείτε παρακάτω την εκπομπή:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News