Παραμονή Χριστουγέννων με φουλ... Παναθηναϊκό στην ΕΡΤ (vid)
Η ΕΡΤ πήρε και θα μεταδώσει το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κύπελλο γυναικών, στις 24/12! Κι αμέσως μετά προγραμματίζεται το σημαντικό ματς Προμηθέας-Παναθηναϊκός.
Δύσκολο… πρόγραμμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού (αλλά και τους παίκτες και τις παίκτριες όλων των ομάδων) την παραμονή των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα η ΕΡΤ έχει ζητήσει ο αγώνας πρωταθλήματος Προμηθέας-Παναθηναϊκός να διεξαχθεί στις 20:15, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στις 23/12 από «διαβολοβδομάδα» και διπλό ταξίδι σε Μονακό και Μιλάνο.
Κι αμέσως νωρίτερα (η ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί), η ΕΡΤ θα προβάλει ζωντανά τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου από τη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ενδεχομένως να κρίνει και τον φετινό τροπαιούχο του θεσμού, όπως αποκαλύφθηκε στη Magic Euroleague.
Η ΕΡΤ θυμίζουμε ότι έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου κι όχι τα γηπεδούχα σωματεία.
Δείτε παρακάτω την εκπομπή:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»