Νίκη για το αήττητο στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρδίτσα, με μοναδικό στόχο να διευρύνει το… απόλυτο στην Basket League (02/12, 17:15).

Έβγαλε επιτυχώς την «αγγαρεία» στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρδίτσα στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο να διευρύνει το… απόλυτο στην Basket League (02/12, 17:15). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν μέχρι στιγμής είναι «άχαστο» στην ελληνική λίγκα, παραμένει μόνο πρώτο και θέλει να διατηρήσει αυτό το μομέντουμ. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο και με απαιτητικές αναμετρήσεις στην Euroleague.

Αγωνιστικά, ο εξάστερος κατανάλωσε αρκετή ενέργεια στο μεσοβδόμαδο αγώνα με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής απόψε παίκτες με μικρή συμμετοχή. Όπως ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας, με την ευχή να ανταποκριθούν καλύτερα σε σχέση με την τελευταία παρουσία τους κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Μήτογλου: «Θα φανεί τι προσωπικότητα και τι χαρακτήρα έχουμε χτίσει»

Τη βεβαιότητα ότι τα προσεχή δύσκολα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR, θα δείξουν και τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας εξέφρασε ο Ντίνος Μήτογλου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε χτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα-ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr