Πρώτο διπλό στην Ισπανία – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του Europa League (22:00, 30/11).

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος του πρώτο γύρου κι αυτό δεν αλλάζει!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του Europa League (22:00, 30/11). Οι «πράσινοι» θα τα παίξουν όλα για όλα επί ισπανικού εδάφους την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στην κρίσιμη αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Europa League.

Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η αποτελεσματικότητα, αφού αυτή στοίχισε τόσο στα διπλά ματς με την Ρεν, όσο και την Κυριακή στην ήττα από τον Άρη. Ο Σέρβος προπονητής έχει στο μυαλό του και την συνταγή που του χάρισε την μεγάλη νίκη (2-0) στο πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ μέσα στη Βιγιαρεάλ.

Η Βιγιαρεάλ από τις 13 Νοεμβρίου βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Μαρθελίνο. Πρόκειται για τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν στο τιμόνι της Μαρσέιγ και ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport1HD!

Χοσέμι: «Ευάλωτη στην άμυνα η Βιγιαρεάλ και πιο επιθετική με τον Μαρθελίνο»

Ο Ισπανός ατζέντης, επί σειρά ετών τιμ μάνατζερ στη Μάλαγα, με τα ελληνικά…ένσημα στο ποδοσφαιρικό βιβλιάριο του, καταγράφει τον αδύναμο…κρίκο της Βιγιαρεάλ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή της φετινής σεζόν με την αλλαγή του προπονητή. Ο Μαρθελίνο γνωρίζει τον σύλλογο και ανέλαβε για δεύτερη φορά στην ομάδα. Η Βιγιαρεάλ παραμένει μια μεγάλη και εξαιρετική ομάδα. Στην άμυνα της λείπει σε μεγάλο βαθμό ο Πάου Τόρες που ήταν ένας πυλώνας και συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία (Άστον Βίλα).

Η αμυντική λειτουργία της δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο κι είναι ευάλωτη. Στο χώρο του κέντρου έχει σημαντικές απώλειες με τους τραυματίες Γιέρεμι Πίνο και ο Άλεξ Σόρλοθ. Με το νέο προπονητή περιμένω μια πιο συμπαγή Βιγιαρέλα που θα μπορεί να βγαίνει σε γρήγορες αντεπιθέσεις και να κάνει την ζημιά με την ποιότητα και την ταχύτητά της στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Με τον Μαρθελίνο γίνεται μια πιο δύσκολη και επιθετική ομάδα που θα πατάει με μεγαλύτερη ακόμα συχνότητα την αντίπαλη περιοχή».

Exit mobile version