Παναθηναϊκός: Αστέρες εκατομμυρίων στον Εξάστερο και όχι μόνο...

Παναθηναϊκός: Αστέρες εκατομμυρίων στον Εξάστερο και όχι μόνο...

Ο ιδιοκτήτης προανήγγειλε δύο παίκτες των 3.000.000 ευρώ έκαστος το καλοκαίρι κι ήδη ο κόσμος ασχολείται με την… επόμενη σεζόν, χωρίς καλά-καλά να έχουμε μπει στα μισά της τρέχουσας!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμπιστεύεται τον προπονητή απόλυτα, άλλωστε ο κόουτς στην Πόλη πήρε άριστα σε ότι αφορά την διαχείριση σταρ.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στοιχεία για να κάνει τον κόσμο να τον εκτιμήσει βαθιά.

Ίσως γίνει ο πρώτος στην ιστορία -μετά τον αξεπέραστο Ομπράντοβιτς -που θα μπορέσει να πείσει την εξέδρα ότι η δουλειά ενός προπονητή μπορεί να είναι πραγματικά το μυστικό της επιτυχίας ενός συνόλου.

Για να κάνεις καλά αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να είσαι “στρατιώτης”, “γάτος”, “μάγος”, “σατανάς” και “οπαδός της ομάδας”: αρκεί να δουλεύεις με μέθοδο.

Θα μπορούσε να συμβεί αυτό και με τους Πασκουάλ, Πιτίνο αλλά για διαφορετικούς λόγους κανείς εκ των δύο δεν μακροημέρευσε στον πάγκο αν κι είχαν το βιογραφικό για να σταθούν.

Ο Αταμάν είναι και τυχερός αφού θα καρπωθεί την ακόρεστη επιθυμία του αφεντικού του για κορυφαίους παίκτες που θα κάνουν το ΟΑΚΑ…μικρό για τους οπαδούς που θα θέλουν να τους απολαμβάνουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News