Παναθηναϊκός - Μπάσκετ: Για τέτοιες περιστάσεις προσέλαβε τον Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μια αρκετά γεμάτη ομάδα – έχει δεδομένα περισσότερους παίκτες κλάσης από πέρυσι και δεν εξαρτάται σχεδόν από κανένα.

Αταμάν: «Είμαστε η μοναδική αήττητη Ευρωλιγκάτη ομάδα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ακόμα κι ο Κώστας Σλούκας δεν είναι αναντικατάστατος. Εχει μια έλλειψη στα φορ κυρίως γιατί ο Μπαλτσερόφσκι είναι ακόμα άγουρος και ο Αντετοκούνμπο άτεχνος κι αυτό σε κάποιες περιπτώσεις κοστίζει, ο Ματίας Λεσόρ δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του!

Διαθέτει, όμως, ένα σπουδαίο προπονητή, ο Εργκίν Αταμάν είναι η περίπτωση του κόουτς που παραδίδει μαθήματα.

Το ότι ως θαυματοποιός έβγαλε από το καπέλο του τον Κάιλ Γκάι στο ΣΕΦ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό δεν μας κάνει εντύπωση: εκείνη τη μέρα ο Αμερικανός όχι μόνο σκόραρε αλλά έπαιξε και σούπερ άμυνα πάνω στον Τόμας Ουόκαπ.

Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει πως θα αξιοποιήσει κάθε παίκτη που διαλέγει. Ο κόουτς κουβαλά και μια ακόμα σπάνια αρετή: γνωρίζει τι σημαίνει διαχείριση κρίσεων αλλά και σταρ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς, κάτι που τον κάνει ιδανικό για τον Παναθηναϊκό γεμάτο από αστέρια που ονειρεύεται ο ιδιοκτήτης του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News