Πολλοί θα θέλουν να παίζουν για τον Αταμάν

Το στοίχημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το προσεχές διάστημα είναι να κάνει το ονομα του Παναθηναϊκού ελκυστικό σε παίκτες και ατζέντηδες όπως ήταν την εποχή του πατέρα του.

Σπόντες Αταμάν: "Θα έχουμε μπόλικη δουλειά στην προπόνηση"

Θυμηθείτε πόσα «άκυρα» έφαγε το κλαμπ το καλοκαίρι (Πάντερ, Έξουμ). Όπλα της νέας εποχής είναι το ιδιόκτητο ΟΑΚΑ, η διάθεση να πέσει χρήμα και προφανώς ένας μοντέρνος/ανοιχτόμυαλος προπονητής που τα πάει καλά με τις βεντέτες και μπορεί σε ισορροπημένα ματς να κερδίσει με την εξυπνάδα και τις ιδέες του.

Ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στην Αθήνα με φήμη προπονητή που έχει 60 επιθέσεις σε σετ παιχνίδι στο μπλοκάκι του, αλλά εσχάτως στην Ευρώπη κερδίζει από την άμυνα.

Διδάσκω επίθεση δεν σημαίνει απαραίτητα βάζω 100 πόντους στο ματς: σημαίνει πως κάθε φορά εμφανίζω μια ομάδα που διαβάζει τις αδυναμίες του, μεταβάλει το παιχνίδι της, βρίσκει λύσεις που ο αντίπαλος δεν περιμένει ειδικά στο σετ παιχνίδι.

Δεν είναι θαυματοποιός ο Αταμάν αλλά μπολιάζει κάθε ομάδα του με την νοοτροπία του και την αγάπη που τρέφει για τους μεγάλους παίκτες. Για τέτοιο προπονητή πολλοί σταρ θα θελήσουν να παίξουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News