Πανέτοιμος για το 5x5 στην Ευρωλίγκα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Βελιγράδι για να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί του στην Euroleague απέναντι στην Παρτιζάν (30/11, 21:45).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πάει στο Βελιγράδι για να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί του στην Euroleague απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (30/11, 21:45)! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρήκε τον καλό της εαυτό και βελτιώνεται διαρκώς σε πολλούς τομείς στο παρκέ. Οι νίκες είναι η καλύτερη απόδειξη, καθώς μετά το «διπλό» στο Βερολίνο και το «3/3» στο ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις, Βίρτους και Βαλένθια «τρέχει» νικηφόρο σερί 4 νικών, έχοντας ανέβει πλέον στο 6-4!

Πλέον, το πρόγραμμα δυσκολεύει και ακολουθεί η αποστολή στην κατάμεστη «Stark Arena» απέναντι στην ομάδα του Ζοτς. Μια αναμέτρηση απέναντι στον Ομπράντοβιτς συνοδεύεται πάντα από… συναισθήματα, αλλά η μεγάλη θέληση για νίκη και αποδείξεις είναι μεγάλη. Για τον «εξάστερο» ακολουθεί μία πολύ ζόρικη πεντάδα αγώνων, αρχής γενόμενης από την Παρτιζάν, για να ακολουθήσουν τα ματς με Εφές (5/12, έξω), Ρεάλ (7/12, μέσα), Βιλερμπάν (14/12, έξω) και Μονακό (20/12, έξω)

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Μπαλτσερόφσκι: «Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη»

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι επισήμανε τα κακώς κείμενα της ομάδας του και τις ευθύνες που αναλογούν σε όλους τους παίκτες, παρά τη νίκη επί του Κολοσσού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Σίγουρα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Μπορεί να κερδίσαμε, όμως δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και καλύτεροι αύριο.

Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα και όχι μόνο στους ευρωπαϊκούς. Βλέπουμε πως στην Basket League οι ομάδες μειώνουν και μας φτάνουν στο τέλος και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους αγώνες. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και στην επίθεση δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε να είμαστε.

Αυτό που έχει σημασία είναι η συγκέντρωση. Δεν μπορώ να πω ότι σήμερα το θέμα ήταν η κούραση. Σαφώς και παίζουμε συνεχή ματς, αλλά αυτό δεν μετρά και αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε σε όποια κατάσταση κι αν είμαστε».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News